Caracteristicile ușilor coupe

   Producătorii de uși continuă să ne uimească cu ingeniozitatea lor. Acum pe piață găsiți uși de toate dimensiunile, forme și funcționalitate. Pana in prezent, usile coupe au devenit foarte populare, pentru ca au un aspect destul de atractiv si un mod interesant de deschidere. Ele sunt foarte confortabile și vor face orice interiorul mai modern.

   Acest tip este adesea numit usi glisante pentru interior. Unul dintre avantaje este că designul vă permite să economisiți spațiu, deoarece nu este nevoie să-l alocați pentru a deschide ușa. De asemenea, ele sunt perfecte pentru zonarea spațiului. Misulu a acestui tip este că nu asigură nivelul necesar de izolare a sunetului, deci este mai bine să se instaleze în bucătării, băi și alte locuri în care acest criteriu nu este o necesitate.

   Dacă alegeți o astfel de ușă, merită să luați în considerare faptul că ele diferă după setul de parametri, iar alegerea depinde de ce funcție trebuie să efectueze. Prima diferență dintre ele este tipul de mecanism alunecător. De obicei, sunt de două tipuri - cu rola de ghidare superioară sau inferioară. Acest criteriu este suficient de important, deoarece determină unde va sta sau suspenda ușa - tavanul sau podeaua. Dacă doriți să faceți interior mai enigmatic, alegeți rola superioară care va fi amplasat pe tavan și-ar părea că ușa plutește în aer. De asemenea, în acest caz, nu trebuie să vă gândiți cum să stabiliți pragul și podeaua. În al doilea caz, este necesar să se ia în considerare faptul că, datorită gravitației, ușa în sine nu va sta drept, astfel încât este necesar de a remedia problema.  Acest lucru face ca designul să fie mai greoi și mai complex. Designul dat are și plusuri, este considerat mai fiabil, deoarece este fixat atât de jos cât și de sus.

    Atunci când alegeți o astfel de ușă, este necesar să se țină cont de faptul că panoul se poate deplasa deoparte și se poate "ascunde" în perete. Desigur, a doua opțiune va arăta mai interesant, dar în acest caz trebuie să creați un spațiu în perete, în care panoul se va rula. Acest lucru trebuie făcut în stadiul inițial de reparații. Dacă panoul nu este suficient de larg, întreaga construcție va părea ridicolă. Întreaga intrare ar trebui să fie acoperită cu panoul, în cazul opus se creează fisuri, ceea ce va strica întregul aspect.

   Instalarea ușii trebuie să fie efectuată de către experți calitativi, așa cum am menționat deja că web-ul poate forma un decalaj, iar șinele din cauza instalării necorespunzătoare va arata strâmb, iar atunci când ușa se va deschide, ea va merge cosit.

   După cum ați observat deja, sunt multe avantaj pentru acest tip de ușă și există un singur dezavantaj. Dacă nu știți ce ușă să alegeți pentru bucătărie, baie sau camera de oaspeți, puteți încerca noua versiune, care va decora interiorul casii și il va face mai interesant. Pentru a instala ușa, cel mai bine este să contactați specialiștii care vă pot ajuta sa faceți o alegere corectă.

 

     ALTE PRODUSE:

     Usi glisante

     Usi din lemn

     Usi aluminiu

     Usi automate

 

 

photo
Photo
25
  • TAGS:
  • usi
  • coupe
  • caracteristici
Nume, Prenume
Telefon
preload icon

Loading...

❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Usiinterior.md
STR. TIGHINA 65, OF.209 CHISINAU, REPUBLICA MOLDOVA
+373 22 780 105 [email protected]