Uși pentru balcon

   Uși pentru balcon

Ușa balconului îndeplinește o serie de funcții importante. Acesta vă permite să intrați și să ieșiți din încăpere, ea permite luminii solare să pătrundă în cameră, și, de asemenea, funcționează ca izolare termică și fonică. Toate criteriile sunt importante. În primul rând, trebuie să aibă o modalitate convenabilă de a intra și de a ieși, pentru a facilita sarcina stăpânelor. Pentru performanțe de înaltă calitate a altor funcții, aveți nevoie să alegeți materialul potrivit, care este utilizat la fabricarea ușilor. Astăzi vă vom spune care este cea mai bună variantă a ușii pentru balcon.

Varietatea ușilor pentru balcon

Iubitorii ecologiei aleg de multe ori lemnul, dar lemnul este într-adevăr un material potrivit pentru un balcon? Putem spune cu certitudine că nu. Lemnul, deși arată demn și creează un sentiment de confort, de fapt nu îl oferă. Acesta absoarbe umezeala și ca rezultat poate forma mucegai. Dar nu este singurul lui dezavantaj. Este foarte dificil să îl îngrijiți, și în schimb nu v-eți primi nimic, doar plăcerea estetică.

Dacă lemnul necesită atâtea responsabilități, atunci poate fi luată în considerare o altă opțiune, de exemplu - sticlă. Desigur, ușile de sticlă păreau întotdeauna originale și atractive. Ele pot fi instalate în siguranță ca o ușă interioară. Dar nu uitați că balconul este spațiu deschis, cu acces la lumea exterioară. În acest caz, ușa de sticlă nu va fi opțiunea cea mai optimă. În primul rând, din simplul motiv că nu va oferă nivelul necesar de securitate. În plus, poate fi ușor sparsă de o pasăre sau o piatră care a zburat în ea. Pante de etanșare a ușii va fi foarte dificil de instalat, ca urmare, nu va arata la fel de atractiv cum ne-am dori. Datorită faptului că sticla nu este materialul suficient de dens, nici măcar nu va oferă izolare fonică, să nu mai vorbim de păstrarea căldurii.

Avantajele ușilor PVC

Ce să alegeți în acest caz, dacă cele mai populare opțiuni dispar. De fapt, totul este mult mai simplu decât pare. Așa cum am spus, balconul - este ieșirea spre mediu, și ușa trebuie să fie în asemănarea ușii de la intrare și să îndeplinească aceleași funcții. Desigur, ușa de metal instalată la balcon va părea ridicolă și nu ar trebui să ne oprim la acest material. Ușile din PVC îndeplinesc perfect toate funcțiile enumerate de mai sus. Iar noi vom vorbi acum despre avantajele lor.

1. Siguranța este principalul avantaj. Desigur, în comparație cu o ușă de metal, nu are același nivel, dar suficient pentru un balcon.

2. Rezistență la umezeală - aceasta este ceea ce face ușile din PVC aproape unice, deoarece este dificil să ne amintim un material care îl poate întrece după acest criteriu.

3. Izolare termică și fonică. Poate că ați auzit deja despre demnitatea acestui material, nu este de mirare că este atât de des utilizat în fabricarea ferestrelor.

4. Nu necesită îngrijire specială. Ușile și ferestrele din PVC trebuie spălate aproximativ de 2 ori pe an cu un detergent special. Și asta e totul ce este necesar să faceți pentru îngrijirea lor. Cu excepția situațiilor în care este necesar să lubrifiați ocazional piesele.

Materiale adiționale pentru uși pentru balcon

Ferestre PVC

Plasa de insecte

Rolete pentru uși

 

history
Photo
25
  • TAGS:
  • uși
  • balcon
  • caracteristici
Nume, Prenume
Telefon
preload icon

Loading...

❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Usiinterior.md
STR. TIGHINA 65, OF.209 CHISINAU, REPUBLICA MOLDOVA
+373 22 780 105 [email protected]