Cum să alegeți ușa pentru camera copiilor?

     Toți membrii familiei trebuie să aibă propriul spațiu, copiii în acest caz nu sunt excepție. Un copil trebuie să aibă un loc în care să-și poată face propriul lucru. Pentru a face acest lucru, trebuie să-i zonați spațiul. Nu puteți lăsa camera copiilor fără o ușă interioară, deoarece copilul nu va obține simțul potrivit al confidențialității. Atunci când alegeți o ușă, este necesar să se țină seama de un șir de criterii, cum ar fi: siguranța, ecologia, ușurința în utilizare etc. În acest articol vă vom ajuta să faceți o alegere corectă și vom spune care uși sunt ideale pentru acest scop.

     În primul rând, este necesar să ne concentrăm pe indicele de vârstă. Desigur, dacă un copil este nou-născut sau nu este încă adaptat să se miște independent, atunci trebuie să vă orientați după propria dumneavoastră preferință. Trebuie să aveți în vedere faptul că pentru copiii mici, ușa trebuie să asigure un nivel bun de izolare fonică, să fie ecologică și să nu fie prea luminată. În acest scop, ușile din lemn dens sunt ideale.

     Dacă copilul a crescut deja și poate deja să folosească ușa însuși, primul lucru care trebuie avut în vedere este siguranța construcției și calitatea materialului. Dacă doriți să instalați o ușă din lemn, trebuie să vă asigurați că materialul este de înaltă calitate și are acoperire necesară, deoarece în caz contrar copilul se poate răni de o zgârietură. Principalul criteriu în acest caz este calitatea lemnului. Această ușă trebuie să fie procurată numai de la producătorii dovediți.

     Spre deosebire de ușile interioare pentru restul încăperilor, în camera copiilor ea nu poate fi din sticlă din motive evidente. Această regulă se aplică numai pentru copii preșcolari, deoarece sticla se poate sparge de la lovitură și copilul poate fi rănit. Dacă totuși ați decis că lemnul este prea plictisitor, atunci este mai bine să alegeți ușile din PVC, deoarece acestea pot avea culori diferite, ceea ce reprezintă un mare plus din punct de vedere estetic. Îngrijirea unor astfel de uși este foarte simplă, deoarece de pe PVC este suficient de ușor să se reducă petele sau marcajele de la marker, pixuri etc.

     În afară de material, trebuie să vă concentrați asupra modului în care deschideți ușile. Ar trebui să se deschidă suficient de ușor pentru ca copilul să nu facă prea mult efort. Dacă copilul este încă mic pentru a ajunge la mâner, atunci este mai bine să alegeți un model alunecător. Când copilul crește, este mai bine să îl înlocuiți cu o ușă standartă, deoarece acesta va crea un sentiment de singurătate, care este necesar pentru copiii maturi. În primul caz, trebuie să țineți cont de faptul că copilul își poate prinde degetele prin închiderea ușii, deci este necesar să puneți jos orice obiect de siguranță. Puteți să le cumpărați cu ușa sau să folosiți obiecte adecvate pentru acest scop.

     Nu uitați că copiii sunt foarte sensibili și pot reacționa diferit la produsele chimice, deci trebuie să achiziționați ușa de la producătorii de încredere care vă vor oferi materiale de calitate. De asemenea, trebuie să vi se ofere o garanție care este o condiție prealabilă.

     

     ALTE PRODUSE:

     Usi glisante

     Usi din lemn

     Usi aluminiu

     Usi automate

 

 

photo
Photo
25
  • TAGS:
  • usa
  • alegere
  • usa pentru copiilor
Nume, Prenume
Telefon
preload icon

Loading...

❶➤RAPID ❷➤GARANTAT ❸➤IN RATE
Usiinterior.md
STR. TIGHINA 65, OF.209 CHISINAU, REPUBLICA MOLDOVA
+373 22 780 105 [email protected]